Vecka 43 – Visst är han lik Michael Nyqvist?

 

 

En resa till Halmstad och ett möte med mannen, myten, legenden Peter Untersteiner. Ska jag verkligen tro på att ingen tidigare sagt till honom att han är lik Michael Nyqvist?

-Du menar han skådespelaren? svarade Peter. Nej, det har ingen sagt.

Jag var förstås tvungen att tillägga att han inte hade samma skelande blick, och hoppas att denne travtränare med 2 000 segrar bakom sig förstod att det var menat som en komplimang.

Sen att jag nästan har spelat mot Michael Nyqvist, som statist i Arnfilmerna, är en annan historia. Nästan, eftersom jag inte fick vara med i den scenen, när Magnus, Arn och Eskil kommer till Pålsgården och möter, inte Cecilia, utan systern Katarina, den bedrägliga. Men jag såg på i alla fall.

Förlåt, tillbaka till Peter. En ödmjuk man, som i ett annat liv lika gärna kunde ha jobbat som… nej, det får ni läsa om så småningom i tidningen Allt om Travsport.