Vecka 45 – Det är lättare att gå åt rätt håll om du vet var du är

Projektet Skara Hästland går in i sitt slutskede. Onsdag 31 oktober hade vi ett offentligt möte där vi berättade vad vi har kommit fram till så här långt, och det är lyckligtvis en hel del.

Vi föreslår att en paraplyorganisation bildas så att samarbetet mellan de olika hästvärldarna kan börja utan att vi behöver vänta på att något blir byggt, och varje gång jag skriver det ordet, paraplyorganisation, ser jag ett färgglatt paraply med gröna, röda, svarta, gula och blå fält, precis som i Alices fina logga.

Allt som händer i Skara Hästland kan du läsa om på www.skarahastland.se

 

 

 

 

 

 

Så, fredag 9 november hade  vi ett efterlängtat besök av Ridsportförbundets anläggningsansvariga Marcus Lundholm och Anna Reilly. De var imponerade över möjligheterna som våra anläggningar bjuder, och de gav oss ett mycket klokt råd: Se över dagens verksamhet noga, mät och väg den, så ni vet exakt vad ni gör i dag. Helt enkelt: Vet man var man står, är det lättare att ta ut en riktning och gå åt rätt håll.

Klockrent. Hade inte tänkt på det bara. Vi börjar med det nu.