Moderator

Letar du efter en debattledare, eller någon som ska hålla ordning på en panel med politiker?
Då har du kommit rätt! Efter många år i hetluften på P4 Skaraborg Sveriges Radio så är jag bra på att fånga frågor, be om tydliga svar och fördela ordet rättvist. Ett skratt då och då blir det också, kan jag lova.
Under åren 2012-2015 arbetade jag med med lokaljournalistik och bevakade Västra Götalandsregionen åt flera lokaltidningar i Skaraborg. Jag är väl insatt i politiken på såväl kommun- som regionnivå i Skaraborg och Västra Götaland.
Under 2015 var jag bland annat moderator vid Skövde Business Week, tre intensiva dagar med föreläsningar kring näringsliv i Skövde, Sverige och världen.
I april 2016 anlitades jag som moderator vid en försvarskonferens i Skövde där företrädare för försvarsmakten, politiken och näringslivet tog upp gemensamma frågor.
Våren 2017 hade jag äran att moderera ett samtal mellan Åke Bonnier, biskop i Skara stift, och Mark Levengood om Martin Luther och hans påverkan på våra liv i dag. I september var jag speaker under Skarahästivalen på Axevalla, och i oktober 2017 höll jag ihop programmet under Frilansdagen för journalister i Göteborg.