Vecka 36 – Ser fram emot en pizza i Skara

Det är oroväckande glest i kalendern den här veckan, med följden att jag tvingats göra upp med ett antal gamla surdegar. De stavas också administration, dokumentation och bokföring. Tack Skatteverket för momsbroschyren, egenföretagarens ständiga följeslagare.

Det är mycket Skara Hästland i mina tankar just nu. Jag pratar med andra travbanor, och samlar kunskap om olika sätt att driva en anläggning som vidgar sin verksamhet. Nästan dagligen slås jag av att det faktiskt pratas om hästlandet lite varstans. Det finns en nyfikenhet och förväntan i luften, och förfrågningar kommer från alla möjliga håll.

Nu borde jag söka mera fakta om stallgödsel och bioenergi. Viktiga grejer. Veckans höjdpunkt kan annars bli att äta pizza med Axevallas travtränare under veckan. Det ni!