8 januari – Årets smartaste kupp

Alla sätt att synas är bra, även om det är plågsamt, och även om det krävs en tatuering.

Två texter om dagen fem dagar i veckan i 48 veckor. 480, kanske 500 artiklar, varav en del varit långa och granskande, andra korta och refererande.
Av allt jag har skrivit i olika tidningar under fjolåret, så var det en väldigt liten artikel i Skövde Nyheter som fick mest uppmärksamhet.

Den handlade om när jag blev tatuerad i höstas, med en väldigt liten tatuering dessutom. Fotografen Janne Anderssons bilder i studion i Skövde gjorde förstås sitt till, även om han beklagade att tatueringen gick så fort. Då förstår ni att mitt lidande var relativt begränsat.

Men frågorna och reaktionerna var desto fler, och jag har fått visa upp resultatet vid de mest oväntade tillfällen, som på Ryttargalan i Stockholm dit ryktet hade nått.

Det fina i det hela, som kan avslöjas nu, är att det lilla hästhuvud jag fick tatuerat på vänster axel också är loggan för mitt företag Fux Media.

Det blev i sanning ett bra sätt att få genomslag för sitt företag. Eller blev det, om ingen visste om det mer än jag? Det kanske var tur, för annars hade jag definitivt åkt dit för textreklam.

Annas tatuering

Här kan du läsa om tatueringen.