Vecka 51 – Strålande jul och grått nytt år

I dagarna har det gått ett år sedan jag blev min egen, och själv fick bestämma om jag skulle gå upp på morgnarna och om jag skulle jobba något just den här dagen.

Givetvis har det sällan blivit om, utan oftast när. Som en god lutheran ligger plikten mig varmt om hjärtat, och den plikten innefattar att se till att ungdomarna kommer upp och iväg till skolan (så att jag får jobba i lugn och ro).

Det var en lycklig men lite darrig Anna som började forma sitt nya liv då för ett år sedan. Några timmar i veckan var uppbokade för Skara Hästlands räkning, men resten tog lite tid att få ordning på. Jag fick skriva om vad jag ville, men vad ville jag, och vem skulle köpa? Och vad skulle jag ta betalt?

Så plötsligt började det ta fart, jag har levererat, fått respons, fått nya kontakter, skapat relationer med flera tidningar inom hästvärlden, och till på köpet fått lära känna alla duktiga journalister på tidningar runtom i Skaraborg.

Ett grått hölje ser ut att möta oss när vi går in i 2013, men jag är inte bekymrad. Mitt nya liv har börjat bra, och det kan bara bli bättre.

Så glöm det där med grått nytt år. Det blir ett Gott nytt år!